Samen de wereld mooier maken

Het juten jutzakje ontwikkelde Doe eens Wad om jou te laten ervaren hoe jij de wereld mooier kunt maken. Simpel door het aan je broek of tas te knopen en er mee op pad te gaan. Je hoeft niet de hele wereld op je schouders te nemen. Alle beetjes helpen. Alles wat jij opraapt komt niet meer in zee. De jutzakjes zijn leuk om cadeau te geven. Ook prachtig om bijvoorbeeld aan het kerstpakket van je bedrijf toe te voegen, iets lekkers er in en klaar!

Het juten jutzakje koop je voor € 7,50
Per 100 stuks is de inkoop voordeliger
Per 1000 stuks kunnen we je eigen logo of tekst er bij op drukken en bepaal je zelf de kleur van de opdruk.

De juten jutzakjes zijn op verschillende plaatsen in het Waddengebied te koop bij: Ecomare op Texel, Dinges op Vlieland, de VVV van Terschelling, de VVV van Ameland, het Bezoekerscentrum op Schiermonnikoog, ’t Ailand op Lauwersoog, bij het Zeehondencentrum in Pieterburen, op de Noordermarkt in Amsterdam bij de kraam van de Goede Vissers en bij de Waddenvereniging (met hun eigen logo er bij).

Met de aankoop van het juten jutzakje maak je het werk van Doe eens Wad mogelijk. Doe eens Wad zet zich in voor een structurele aanpak van de Plastic Soep in de Waddenzee.