Samen de wereld mooier maken

Het juten jutzakje ontwikkelde ik om jou te laten ervaren hoe jij de wereld mooier kunt maken. Je hoeft niet de hele wereld op je schouders te nemen. Alle beetjes helpen. Want alles wat jij opraapt, komt niet meer in zee. Met de aankoop van het juten jutzakje maak je het werk van Doe eens Wad mogelijk. Want 1/3 van jouw bijdrage gebruik ik om anderen in beweging te brengen zich in te zetten voor een structurele aanpak van de plastic soep in het Werelderfgoed Waddenzee!

Het juten jutzakje koop je al vanaf € 7,50,-. Per 100 stuks is de inkoop voordeliger en per 1000 stuks kunnen we je eigen logo of tekst erop drukken en bepaal je zelf de kleur van de opdruk. Ze zijn dus ook heel geschikt voor in een kerstpakket! 

Je kunt kiezen uit het kleine juten jutzakje voor aan je riem, de juten juttas zo groot als een zwemtas voor om je schouder, en de opschepper, een stoere rugzak van gerecycled zeildoek. 

Verkooppunten:
Ecomare op Texel, Dinges op Vlieland, de VVV van Terschelling, de VVV van Ameland, het Bezoekerscentrum op Schiermonnikoog, ’t Ailand op Lauwersoog, bij het Zeehondencentrum in Pieterburen, op de Noordermarkt in Amsterdam bij de kraam van de Goede Vissers en bij de Waddenvereniging.

Maak hier je keuze en ontdek de verschillende jutzakken.

Juten jutzakje

Meer informatie

Juten juttas

Meer informatie

De opschepper

Meer informatie

Gejut materiaal

Meer informatie