Samen de wereld mooier maken

Coaching en advies

We dromen van prestaties neerzetten, maar nemen in de praktijk vaak genoegen met halve maatregelen van onszelf, onze werknemers of collega’s. Gek eigenlijk. Als we echt de wereld mooier willen maken is ieders kracht en uniciteit juist broodnodig. Want als we allemaal doen wat we het beste kunnen, wat kunnen we dan samen bereiken?

Ik verleid je om jouw kwaliteiten te ontdekken, te ontwikkelen of in te zetten. Dat doe ik vanuit mijn idee dat iedere droom geleefd kan worden, als hij bij je past. Zelf maakte ik vroeger prachtige theaterproducties, sportte ik op hoog niveau en zeilde ik met bijzondere groepen op zeilschepen de zeeën over… En nu verleid ik jou om ook in beweging te komen en jouw droom te realiseren. Heel concreet, heel praktisch, heel dichtbij. Omdat ik ervan overtuigd ben dat jij een verschil kunt maken.

N.B.: 1/3 van jouw bijdrage gebruik ik om anderen in beweging te brengen om zich in te zetten voor een structurele aan pak van de plastic soep in het Werelderfgoed Waddenzee. Samen de wereld mooier maken.

Individuele coaching

Lees meer

Teamcoaching

Lees meer

Procesbegeleiding

Lees meer

Start-ups

Lees meer