Samen de wereld mooier maken

Lezingen en events

Ik heb in mijn leven veel verschillende werelden mogen bezoeken. De wereld van topsport, de wereld van theater, de wereld van training, de wereld van grote zeilschepen… Hoe meer werelden ik bezocht, hoe meer ik besefte dat ik al mijn kwaliteiten en ervaringen wilde inzetten voor het mooiste kunstwerk dat bestaat: onze wereldbol. En dat kan een ander ook, daar ben ik van overtuigd.

Ik deel mijn wereld graag met je door middel van lezingen en events, allemaal in het kader van de Waddenzee, eigen kracht en jouw cirkel van invloed. Rode draad in de lezingen is dat ik situaties in een breder verband neerzet en vanuit verschillende kanten belicht. Daarbij is er ruimte om hier samen over te filosoferen en vooruit te kijken naar mogelijke oplossingen. In de events die ik aanbied laat ik je dit ervaren en genieten we van wat we samen kunnen bereiken.

N.B.: Met het afnemen van een product van Doe eens Wad maak jij de wereld mooier, want 1/3 van jouw bijdrage gebruik ik om anderen in beweging te brengen om zich in te zetten voor een structurele aan pak van de plastic soep in het Werelderfgoed Waddenzee. Zo geef jij jezelf iets moois en maken we samen de wereld mooier!

Kenniscollege

Lees meer

Hoe het begon

Lees meer

Wad kan ik doen?

Lees meer

Plastic Waddensoep

Lees meer

Zingen voor het Wad

Lees meer

Wad inspiratie

Lees meer

De kracht de Waddenzee

Lees meer

Op maat

Lees meer