Samen de wereld mooier maken

De Opschepper

Wil jij de uitdaging wel aan om te zien hoeveel afval jij kunt verzamelen? Dan is de Opschepper echt iets voor jou. Deze jutzak heeft de vorm van een rugzak. Hij is gemaakt van gebruikt zeildoek en heeft twee gepolsterde schouderbanden. Daarnaast heeft hij een handig handvat voor het oppakken en het legen van de zak. De bovenkant is gemakkelijk om te slaan en blijft mooi open staan. Hier is over nagedacht. Ook bij dit model heb je je handen vrij.

Dit beproefde model doet al jaren dienst bij de Doe eens Wad zeiltochten en bevalt super goed. Samen met het juten jutzakje voor het kleine spul is dit eigenlijk de ideale juttersoutfit. Als je kleine zakje vol is, leeg je hem in de grote jutrugzak. 

Dit model is ook erg geschikt om samen met anderen te jutten. Je kunt het afval gemakkelijk bij elkaar in de rugzak doen, af en toe even wisselen met dragen en je krijgt een leuke uitwisseling over wat je gevonden hebt. 

De Opschepper heeft een volume van 100 liter. De rugzak is herbruikbaar en gemakkelijk te wassen op 30 graden. De Opschepper is licht en droogt lekker snel. De Opschepper heeft op de buitenkant een schattenzak, want onderweg kom je ook altijd iets moois tegen. 

Op verzoek en in overleg kunnen we extra details aan de zak toevoegen, bijvoorbeeld een borstbandje of een zak of clip voor het meenemen van een waterfles.

Bestelformulier