Samen de wereld mooier maken

De juten juttas

Wil jij lekker buiten zijn en wel wat meer doen voor de plek waar je bent en de wereld om je heen? Dan is deze juten juttas heel geschikt. Deze tas heeft de vorm van een ouderwetse zwemtas: hij is cilindervormig, heeft een trekkoord en een brede band. Dit model kun je gemakkelijk op je borst of op je rug dragen. Ook sla je hem vlot om je schouder. Zo verzamel èn draag je afval, terwijl je je beide handen vrij hebt. En dat loopt wel zo lekker. 

Je geniet van de natuur en levert een bijdrage aan een mooiere wereld. Dat geeft een goed gevoel. Bovendien verbreedt dit je blik, waardoor je nieuwe dingen ontdekt en gaat zien. 

Het juten juttas heeft een volume van 22 liter. De tas is herbruikbaar en gemakkelijk te wassen op 30 graden. Jute is licht en droogt lekker snel. De juten juttas heeft een witte opdruk. De bedrukking is van gifvrije verf die ook gebruikt wordt bij de verpakking van levensmiddelen. In oplagen van 1000 stuks kunnen we je eigen logo of tekst erop drukken en bepaal je zelf de kleur van de opdruk.

Prijs per stuk: € 15,00
Deze tas is op dit moment niet leverbaar, we hebben eerst een grote order nodig.
Bij afname van meer stuks, prijs in overleg.
N.B.: 1/3 van jouw bijdrage gebruik ik om anderen in beweging te brengen om zich in te zetten voor een structurele aan pak van de plastic soep in het Werelderfgoed Waddenzee. Zo maken we samen de wereld mooier!

IMG_6700
IMG_6693
IMG_6703
IMG_6688
previous arrow
next arrow

Bestelformulier