Samen de wereld mooier maken

Zilte zee, neem mij mee

As verstrooien op zee

De zee is een prachtige plek om te ervaren dat je ondanks de scheiding door het overlijden, beide nog steeds deel uit maakt van het hele grote geheel. De zee kan louterend werken, ze kan je steunen en dragen in dit verlies. Daarom nemen we de tijd voor deze tocht zodat er ruimte is voor meer dan alleen de verstrooiing op zich. Het kan een moment zijn om de dingen nog te zeggen of te vertellen waar je eerder niet aan toegekomen bent of die je toen nog niet zag. Een moment om te delen, om uit te wisselen of om juist even alleen en stil te zijn.

De invulling van deze tocht is aan jullie, maar ik denk graag met je mee. Je kunt bijvoorbeeld de as verstrooien in een (brandende) mand en met wensen naar zee te laten gaan. Of droogvallend op een zandplaat een zandkasteel of zandsculptuur bouwen waarin de as een plek krijgt, of tekeningen of teksten in het zand maken waarin de as verwerkt wordt. Met het opkomende water zal de zee alles meenemen.

Praktische info

In een voorgesprek bespreken we rustig de wensen en bekijken we de mogelijkheden. Soms komen we direct tot een plan, soms moet iedereen even alles laten bezinken en moet het plan even rijpen. Dit is immers iets wat niemand dagelijks doet en wat je maar één keer kunt doen. Gezamenlijk komen we tot een plan en kiezen een datum. Voor de verstrooiing trekken we minimaal een dagdeel uit, bijvoorbeeld met opkomende of ondergaande zon of eventueel ’s nachts. 

Ook voor het markeren van andere bijzondere momenten kan het Wad een prachtige omgeving zijn, er zijn tal van mogelijkheden. Ik denk en kijk graag met je mee. Afhankelijk van jullie wensen stellen we vooraf een prijs vast.
Prijsindicatie: € 400,– voor een dagdeel inclusief voorgesprek en overleg, € 550,– voor een dagdeel inclusief voorgesprek, kennismaking aan boord en overleg, € 795,– voor een dag inclusief voorgesprek en overleg.

Voor meer informatie kun je via het reserveringsformulier of vrijblijvend telefonisch contact opnemen: 06-14315932 

N.B. Met jouw bijdrage steun je het werk van Doe eens Wad. Want 1/3 van jouw bijdrage gebruik ik om anderen in beweging te brengen zich in te zetten voor een structurele aanpak van de plastic soep in het Werelderfgoed Waddenzee. Zo kun je zelfs na je dood de wereld nog mooier maken.

 

Reserveren

Prijs: €