Samen de wereld mooier maken

Uitgewaaid het weekend in

Lekker met vrienden of collega’s na een week hard werken even heerlijk uitwaaien, bijkomen en genieten van wat er is. In deze tocht wordt de kracht van de wind en de zee ingezet om je versneld terug te brengen tot de kern – getting back in touch -. Dat gaat aan boord vanzelf. Terwijl jij geniet, komt bovendrijven wat werkelijk van belang is. En alle overbodige ballast en stress kan overboord en in het kielzog verdwijnen. De zee spiegelt, de wind blaast gedachten schoon en er is een horizon om alles rustig op een rijtje te zetten. Er is ruimte voor verbinden, ontmoeten en humor. Zo begin je met een opgeruimd hoofd en heerlijk uitgewaaid aan het weekend.

Reacties van eerdere deelnemers:

– “Goed met elkaar de week afgesloten. Simpel en krachtig. Met een heerlijk fris hoofd van boord gestapt.”
– “Puur, ongekunsteld, top. Goed voor de teamspirit.”
– ”Heerlijk om met elkaar gewoon ook even stil te kunnen zijn en te genieten. Dank je wel Nienke!”

Praktische gegevens:

Vertrek- en aankomsthaven: Lauwersoog. Vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur, aansluitend kan je, simpel of uitgebreid, vis te eten in één van de plaatselijke visrestaurants. We zetten je met het schip voor de deur af. Er is plaats voor max. 8 personen.
Op verzoek varen we ook vanuit Schiermonnikoog. Een andere optie is zeilen van Lauwersoog naar Schiermonnikoog, daar lekker eten en met de veerboot van 19.30 uur weer terug naar Lauwersoog.

Aanmelden:

Je kunt je voor deze tocht als groep aanmelden. In overleg plannen we een datum en stellen we een programma samen. De tocht start, in overleg, of vanuit de binnen- of vanuit de buitenhaven van Lauwersoog. Zo kun je kiezen of je op het Nationaal Park Lauwersmeer (met eventueel zwemmen) of op het Werelderfgoed Waddenzee wilt zeilen. Prijs in overleg en afhankelijk van het programma.

Reserveren

Prijs: € 110.00