Samen de wereld mooier maken

Uitgewaaid het weekend in

Wil je op een bijzondere manier ontspannen? Uitwaaien, stilvallen en even thuiskomen in de natuur? Boek dan een bijzondere tocht op de Waddenzee. Dat kan zowel individueel of als groep. Samen verlaten we de sleur van het vaste land en vinden op het water inspiratie, vrijheid en ontspanning. In deze tocht wordt de kracht van de wind en het water ingezet om je versneld terug te brengen tot de kern – getting back in touch -. Dat gaat aan boord vanzelf. Er is ruimte voor verbinden, ontmoeten en humor. Zo begin je met een opgeruimd hoofd en heerlijk uitgewaaid aan het weekend.

Praktische info

Vertrek- en aankomsthaven: Lauwersoog. Vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. We zeilen op het Nationaal Park Lauwersmeer. Aansluitend kun je, simpel of uitgebreid, vis eten in één van de plaatselijke visrestaurants. Er is plaats voor max. 8 personen. Aan boord zijn koffie/thee, koek en fruit. Prijs vanaf € 55,– p.p. Op verzoek kan deze tocht ook op de Waddenzee, varend vanuit Lauwersoog of  Schiermonnikoog. Ook een optie is zeilen van Lauwersoog naar Schiermonnikoog, daar lekker eten en met de veerboot van 19.30 uur weer terug naar Lauwersoog.

Aanmelden

Je kunt je voor deze tocht ook als groep aanmelden. In overleg plannen we een datum en stellen we een programma samen. Prijs in overleg en afhankelijk van het programma.

Reserveren

Prijs: € 55.00