Samen de wereld mooier maken

Lekker uitwaaien

Wil je kennis maken met één van de mooiste plekjes ter wereld? Ga dan lekker mee uitwaaien in het Werelderfgoed Waddenzee of in het Nationaal Park Lauwersmeer, stilvallen en even thuiskomen in de natuur. We gooien de trossen los, hijsen de zeilen en kiezen het ruime sop. Met de wind in je haren en het zout op je huid ontdek je het spel tussen wind, water en zand. Je vindt weidsheid, wijsheid en ontspanning.

Praktische info

Vertrek- en aankomsthaven: Lauwersoog. Er is plaats voor max. 8 personen. Aan boord zijn koffie/thee en limonade. Prijs v.a. € 55,– p.p. (2,5 uur)
N.B. Met dit bedrag steun je het werk van Doe eens Wad. Want 1/3 van jouw bijdrage gebruik ik om anderen in beweging te brengen zich in te zetten voor een structurele aanpak van de plastic soep in het Werelderfgoed Waddenzee. Zo maken we samen de wereld mooier 🙂

Op verzoek kan deze tocht ook vanaf  Schiermonnikoog gevaren worden.
Ook is het mogelijk van Lauwersoog naar Schiermonnikoog te zeilen (of andersom).

Aanmelden

Deze tocht kun je als groep boeken. In overleg plannen we een datum en stellen we een programma samen. Prijs in overleg en afhankelijk van het programma.

Reserveren

Prijs: € 55.00

    Ondervind je problemen bij het reserveren, stuur dan de gevraagde gegevens naar info@doeeenswad.nl of bel mij: 06-14315932