Samen de wereld mooier maken

Omroep Max: De Eilanden met Midas Dekkers – Mei 2018

“Maar Midas is niet alleen op de Waddenzee. Jonge onderzoekers laten er hun gevangen vogels los en anderen rapen plastic op de platen. De boswachters van het Wad trekken er dan weer op uit om de kokkels op te meten. Uit dit alles blijkt het wankele evenwicht binnen het Waddengebied. Wie is de baas en wat krijgt voorrang: ecologie of -nomie? Zit de toekomst hem in vasthouden of juist loslaten? Kortom: in deze aflevering staat Rottumerplaat symbool voor het ganse gebied en gaan we op zoek naar de ware ziel van ‘het Wad’.”

Tekst: Omroep MAX

In mei 2018 werd de documentairereeks De Eilanden met Midas Dekkers uitgezonden op NPO2. De zesde aflevering stond in het teken van het wad. De uitzending volledig terug te kijken via de onderstaande knop.

Bijna alle mannen hebben weleens last gehad van een weigerende erectie. Dat is volkomen normaal en kan af en toe gebeuren – om verschillende redenen. We spreken van een erectiestoornis als je geen toereikende erectie voor geslachtsgemeenschap kan behouden. Je kunt erectiepillen kopen op erectiepillen-online.nl in Nederland en zonder recept bestellen.