Samen de wereld mooier maken

Een team is zo sterk als zijn zwakste schakel. Waarom dromen we van prestaties neerzetten en nemen we in de praktijk genoegen met halve maatregelen van onszelf, onze werknemers en collega’s? Als we echt de wereld mooier willen maken is ieders uniciteit keihard nodig. De kwaliteiten van mensen en organisaties zie, benoem en verbind ik. Ik verleid je om deze kwaliteiten in te zetten. Want wie ben jij om half werk te leveren en daarmee jezelf en anderen tekort te doen? Zo maakte ik prachtige theaterproducties, zeilde ik met groepen op grote zeilschepen de zee├źn over en zo verleid ik jou om in beweging te komen, heel concreet, heel praktisch, heel dichtbij. Omdat ik er van overtuigd ben dat jij een verschil kunt maken. En wat is er leuker om te zien en te laten zien waar jij goed in bent, gesteund door anderen? Zo sporen jullie weer anderen aan en maken we samen de wereld mooier. Je bent uitgenodigd, ik help je graag op weg.